Licence i pretplate - Logo

Licence i pretplate

Licenciranje proizvoda tvrtke Terrasolid omogućeno je kao trajna licenca i godišnja pretplata, uz mogućnost nabavke akademske pretplate isključivo namijenjene obrazovnim ustanovama koje u svojim redovnim programima provode istraživanja i edukaciju kojoj je sastavni dio upotreba aplikacije. Prednosti svakog načina licenciranja opisane su u nastavku.

Trajna licenca
Perpetual license

Omogućuje potpuno korištenje aplikacije na jednom računalu gdje je instalirana i kojem je licenca dodijeljena, bez obzira na vrijeme budućeg razdoblja korištenja aplikacije. Nije moguće dijeljenje iste licence na više računala kao i česti prijenos licence s jednog računala na drugo, osim ukoliko je uz trajnu licencu odabrana opcija godišnjeg održavanja. Tada trajna licenca ujedno postaje i mrežna licenca te se aplikacija može pokrenuti na više različitih računala uz ograničenje istovremenog pokretanja aplikacije u količini koliko je kupljeno trajnih licenci.

Ukoliko se opcija godišnjeg održavanja ne odabere ili ne produlji aplikacija će nastaviti s radom u verziji nadogradnje koja je bila aktualna u trenutku prestanka održavanja te se više neće moći nadograđivati, pokretati s više računala i pružiti tehničku podršku uključenu u iznos godišnjeg održavanja.

  Trajna licenca je preporučljiv odabir ukoliko namjeravate koristiti aplikaciju dulji niz godina u kojem je bitno nadograđivati aplikaciju uslijed tehnološkog napretka, proširenja funkcionalnosti i podrške, kako bi kontinuirano podržavala vaše radne procese.

  Godišnja pretplata
  Annual subscription

  Omogućuje potpuno korištenje aplikacije, redovne nadogradnje i tehničku podršku, u razdoblju od 12 mjeseci od početka kupnje pretplate. Godišnja pretplata omogućuje dijeljenje licence i pokretanje aplikacije na više računala uz ograničenje istovremenog pokretanja aplikacije u količini koliko je kupljeno godišnjih pretplata.

  Na kraju razdoblja pretplatu je moguće obnoviti na sljedećih godinu dana uz zadržavanje redovitih nadogradnji i podrške u tom periodu. Ukoliko se pretplata ne obnovi, po isteku razdoblja aplikacija će prestati s radom.

   Godišnja pretplata je preporučljiv odabir ukoliko aplikaciju koristite povremeno, za potrebe pojedinih projekata ili niste sigurni koliko dugo će vam biti potrebna. Omogućuje manje inicijalne troškove i njihovu predvidljivost. U razdoblju trajanja pretplate aplikacija je potpuno funkcionalna uz redovite nadogradnje i mogućnost pružanja tehničke podrške u radu aplikacije.

   Uz navedene opcije licenciranja postoje dodatne mogućnosti prilagođene vašim potrebama. Za sve informacije, izradu ponude, ukoliko imate posebnu situaciju koja nije pokrivena koracima odabira ili jednostavno želite dodatno pojašnjenje, slobodno nas kontaktirajte kako bi dobili uvid u vaše potrebe i predložili optimalan izbor.