Licence i pretplate - Logo

Licence i pretplate

Licenciranje proizvoda tvrtke Seequent isključivo je putem pretplate s vremenskim ograničenjem razdoblja korištenja, uključenim nadogradnjama i podrškom. Brojne opcije pretplate su fleksibilne i skalabilne kako bi odgovarale vašim potrebama, pojednostavile pristup i smanjile troškove. Na jednom mjestu i u svakom trenutku možete pratiti i upravljati zauzećem licenci i kontrolom troškova.

Za sve proizvode u ponudi su osnovne opcije pretplate:
Dijeljena pretplata
Shared subscription

Omogućuje neograničenom broju različitih računala potpun rad u aplikaciji, nadogradnjama i tehničkom podrškom u razdoblju od 12 mjeseci, uz ograničenje istovremenog korištenja aplikacije u količini koliko je kupljeno dijeljenih pretplata. Ova opcija pretplate nudi fleksibilnost u radu na više računala uz ograničenje istovremenog korištenja. Omogućen je izvanmrežni rad pretplate u trajanju od 30 dana, ukoliko radite s udaljene terenske lokacije ili ureda gdje nema kvalitetnog pristupa internetu.

Pretplata dodijeljena jednom računalu
Named subscription

Omogućuje potpun rad s aplikacijom, nadogradnje i tehničku podršku jednom dodijeljenom računalu, u odabranom razdoblju pretplate. Odabir razdoblja pretplate moguće je definirati na razini jednog dana ili proizvoljnog broja dana korištenja aplikacije. Ova opcija pretplate nudi predvidljivost troškova, dok istovremeno omogućuje neograničenu upotrebu aplikacije za dodijeljeno računalo. Omogućen je izvanmrežni rad pretplate u trajanju od 30 dana, ukoliko radite s udaljene terenske lokacije ili ureda gdje nema kvalitetnog pristupa internetu.

Uz osnovne opcije pretplate postoje brojne varijacije ovisne o konkretnom proizvodu, prepaid opcije pretplate kako bi što brže započeli s radom te pretplate prema broju dana korištenja konzultantskih usluga stručnjaka tvrtke Seequent koja se obračunava na kraju svakog mjeseca. Za dodatne informacije, izradu ponude, ukoliko imate posebnu situaciju ili jednostavno želite dodatno pojašnjenje, slobodno nas kontaktirajte kako bi dobili uvid u vaše potrebe i predložili optimalan izbor.