Proizvodi - Logo

Proizvodi

icon - Seequent GeoStudio
Seequent GeoStudio

Riješite različite izazove u inženjerskoj geologiji integracijom modeliranja tlaka u poroznim sredinama s modelima stabilnosti kosina, deformacijama tla i prijenosom topline i mase u tlu i stijenama s jedinstvenim programskim rješenjem namijenjenim profesionalcima. Integrirajte podatke iz raznih izvora i pokrenite kombinirane analize kako bi ste proširili sliku i otkrili rizike. Proširite svoju sposobnost rješavanja izazova kombiniranjem 1D, 2D i 3D geometrija i višestrukih analiza iz različitih izvora u jedan model.

icon - Oasis Montaj
Oasis Montaj

Vizualizirajte, analizirajte i integrirajte sve svoje geoznanstvene podatke različitih izvora u interaktivne 2D i 3D modele, za potrebe vizualizacije, analize i prezentacije geofizičkih modela, integriranog GIS kartiranja i upravljanja podacima.

icon - Seequent Central
Seequent Central

Upravljajte, pratite i surađujte na geološkim projektima u jedinstvenom i pristupačnom Cloud okruženju. Izgradite centralno i jedinstveno mjesto pohrane i upravljanja svim vrstama podataka. Bilo da ste geolog, geofizičar, inženjer, menadžer ili drugi dionik projekta - svatko može biti u toku s promjenama i napretkom projekta. Središte je vaš zajednički radni prostor gdje god se nalazili u svijetu.

icon - Leapfrog Geo
Leapfrog Geo

Integrirajte, komunicirajte i tumačite geoznanstvene podatke s vodećim alatom za 3D modeliranje u geologiji. Uključite različite skupove podataka i brzo generirajte geološke modele izravno iz podataka, zaobilazeći dugotrajna podešavanja i dorade. Omogućite pregled podataka vizualiziranih u 3D okruženju i u kratkom vremenu pripremite podlogu za interpretaciju podataka.

icon - Leapfrog Works
Leapfrog Works

Promijenite način na koji radite s podacima koristeći pojednostavljene procese rada. Brzo generirajte presjeke i koristite alate koji integriraju geološke modele s projektnim rješenjima infrastrukture. Prenesite stručnjacima drugih struka 3D geološke modele pomoću alata posebno dizajniranog za sve vrste građevinskih projekata i projekata zaštite okoliša. Alat omogućuje vizualizaciju i jasnu komunikaciju i suradnju sa svim dionicima raznih razina upravljanja u projektu.