Bentley Systems - Logo

Bentley Systems

Vizija tvrtke Bentley Systems usmjerena je na isporuku cjelovitih i integriranih programskih rješenja podrške pri projektiranju i upravljanju svih vrsta infrastrukture koju koriste profesionalci i organizacije diljem svijeta, za projektiranje, izgradnju i upravljanje: cestama i mostovima, željeznicom i prometom, vodoopskrbom i odvodnjom, javnim radovima i komunalnim uslugama, zgradama i kompleksnim građevinama, eksploatacijom ruda i industrijskim postrojenjima. Uz isporuku programskih rješenja cjelokupna ponuda nadograđuje se iznimno vrijednim konzultantskim uslugama u širokoj paleti stručnih disciplina i raznim područjima projektiranja, kvalitetnom i korisnički prilagođenom obukom te kontinuiranom tehničkom podrškom. Od 1984. godine rješenja tvrtke Bentley Systems prvi su izbor profesionalcima u inženjerskim djelatnostima zaduženim za projektiranje, izgradnju i upravljanje svih vrsta infrastrukture, kako bi unaprijedili kvalitetu života - za sve, posvuda.

BENTLEY SYSTEMS

Motiv

Predani smo povećanju kvalitete života svojim doprinosom razvoju svih vrsta infrastrukture po cijelome svijetu.

Inovacija

Naši timovi programera koriste inovativnu i najnoviju tehnologiju kako bi razvili kreativna rješenja potrebna za kvalitetnu podršku uspješnoj provedbi vaših projekata.

Strast

Radoznali smo i zaneseni kada radimo nova rješenja koja nađu svoju široku primjenu kod korisnika.

Povezanost

Svakog dana vidimo nevjerojatne stvari koje korisnici rade s našim rješenjima i ustrajni smo podržati njihov uspjeh.

Odgovornost

Ponosimo se radom i rješenjima tvrtke Bentley Systems te se smatramo odgovornima za svoja obećanja realizacije podrške vašem uspjehu.

Bentley Systems je više od informatičke tvrtke. Oni su partneri posvećeni unaprjeđenju infrastrukture po cijelome svijetu. Stručnjacima za infrastrukturu pružaju programska rješenja i podršku koja im je potrebna kako bi ovaj svijet učinili boljim mjestom. Čine to jer znaju da bolja infrastruktura znači bolje gospodarstvo, čišći okoliš i bolju kvalitetu života za sve.

Sa širokom paletom različitih programskih rješenja, snažnom globalnom prisutnošću te usmjerenošću na razvoj i unaprjeđenje infrastrukture, Bentley Systems postaje više od informatičke tvrtke – oni su angažirani članovi globalne zajednice. Unapređenje infrastrukture ključno je za rješavanje klimatskih promjena i drugih ekoloških izazova te je ključno za razvoj gospodarstava i poboljšanje kvalitete života. Tvrtka Bentley Systems ponosi se što zajedno sa svojim korisnicima ostvaruje viziju bolje budućnosti.

Bentley Systems