GeoModeling d.o.o. je renomirana kompanija koja integriše specijalizovana znanja i bogato iskustvo iz geodetske, arhitektonske i geoinformatičke struke, u domenu malih i srednjih projekata, kako bi korisnicima omogućila najviši tehnološki i profesionalni nivo izvođenja u zadatim rokovima i ispunila očekivanja korisnika te postigla dodatnu vrednost.

Pročitaj više
STRUČNE USLUGE

Pružamo usluge u stručnim oblastima merenja, prikupljanja i obrade podataka i izrade svih vrsta studija iz geodezije, projektovanja u arhitekturi i projektovanja i implementacije sistema upravljanja prostornim podacima u geoinformatici.

Geodezija

Prikupljamo i obrađujemo prostorne podatke svih vrsta i namena, izrađujemo geodetske studije, državne geodetske projekte, zvaničnu kartografiju, radimo u oblasti fotogrametrije i daljinske detekcije.

Arhitektura

Izrađujemo arhitektonske projekte za stambene objekte, objekte javne i društvene namene, poslovne objekte i objekte ugostiteljstva i turizma.

Geoinformatika

Specijalizovani smo za sve vrste IT projekata sa prostornom komponentom, od prikupljanja i obrade do upravljanja podacima i projektima, zasnovanih na Bentley i Terrasolid tehnološkim platformama.

BENTLEY

Vizija kompanije Bentley Systems je da isporuči kompletna i integrisana softverska rešenja za podršku projektovanju i upravljanju svim vrstama infrastrukture koju koriste profesionalci i organizacije širom sveta, za projektovanje, izgradnju i upravljanje: putevima i mostovima, železnicama i transportom, vodosnabdevanjem i odvodnjavanje, javnim radovima i komunalnim uslugama, zgradama i složenim objektima, rudarskim i industrijskim objektima. Pored isporuke softverskih rešenja, celokupna ponuda je obogaćena izuzetno vrednim konsultantskim uslugama u širokom spektru stručnih disciplina i različitih oblasti dizajna, kvalitetnom obukom prilagođenom korisniku i kontinuiranom tehničkom podrškom.

TERRASOLID

Kompanija TerraSolid je industrijski standard za softverska rešenja za obradu oblaka tačaka i mernih fotografija, posebno razvijena za najzahtevnije geoprostorne, inženjerske i građevinske projekte, kao i projekte zaštite životne sredine. Kompanija ima više od 30 godina iskustva u primeni fotogrametrije i metoda daljinske detekcije i više od 20 godina u domenu obrade LiDAR podataka laserskog skeniranja. Softverska rešenja obuhvataju kompletne alate koji omogućavaju izradu 3D modela terena, površina i objekata, automatizovane procedure za detekciju, klasifikaciju i registraciju objekata sa fotografija i oblaka tačaka, izradu ortofoto planova i karata, vizuelizaciju terena i napredne vizuelizacije oblaka tačaka i drugih proizvoda.

IT USLUGE

Nudimo konsultantske usluge u projektovanju, obradi i upravljanju podacima kako bismo uz pomoć napredne tehnološke podrške izgradili kompletan i efikasan sistem rada i kontinuirano vas podržavali u vašem radu.

Konsalting

Uz vas smo tokom celog procesa implementacije, prenosimo znanja, pružamo podršku i zajedno ostvarujemo postavljene ciljeve.

Obuka

Pružamo prilagođenu obuku i naprednu ekspertizu kako bismo pružili kvalitetnu podršku vašim poslovnim procesima i doprineli kvalitetu proizvoda.

Podrška

Kontinuirana kvalitetna podrška u svim situacijama, konsalting u operativnom radu i zajedničko rešavanje svih izazova koji stoje na putu uspeha.

KATASTARSKO PREMERAVANJE

Sve relevantne informacije o novim katastarskim premerima u okviru projekata obnove katastra i zemljišnih knjiga, za područja katastarskih opština čiji je izvršilac kompanija GeoModeling d.o.o., možete pronaći na ovim stranicama.