Upravljanje gradnjom i planiranje - Logo

Upravljanje gradnjom i planiranje

Jednostavnije upravljajte i kvalitetnije planirajte gradnju.

S Bentley rješenjima možete unaprijediti planiranje i upravljanje projektom gradnje kako biste se držali okvira proračuna i pravovremeno prevenirali rizike, istovremeno osiguravajući sigurnost provedbe i kvalitetu projekta. Otkrijte koja su rješenja najbolja za vaš projekt.

ŠTO SU PROGRAMSKA RJEŠENJA ZA UPRAVLJANJE GRADNJOM?

Rješenja za upravljanje gradnjom pružaju podršku planiranju te menadžerskom upravljanju vremenom, resursima, projektnom dokumentacijom, kvalitetom, sigurnosti i financijama tijekom izvođenja građevinskih projekata. Omogućuju tvrtkama učinkovitije korištenje podataka o svojim projektima kako bi optimizirali donošenje odluka, resurse i profitabilnost tijekom cijelog životnog ciklusa projekta – od ugovaranja do izvedbe projekta i primopredaje.

Bentley programska rješenja za upravljanje gradnjom koristi cijeli projektni tim – od ureda do terena – uključujući voditelje projekta, planere, osobe zadužene za financijski kontroling, administratore i koordinatore, upravitelje kvalitetom i sigurnosti, inspektore, voditelje gradilišta i drugo osoblje na terenu.

Upravljanje projektom

Upravljajte projektnim rizicima i promjenama te pratite financijsku održivost projekata korištenjem pojednostavljenih alata za upravljanje projektima. Optimizirajte planove i smanjite izgubljeno vrijeme na terenu koristeći podatke i izvješća o stanju gradilišta u stvarnom vremenu. Identificirajte i prevenirajte rizike kako biste isporučili projekte na vrijeme i unutar proračuna.

Financijski kontroling

Kontrolirajte proračun i bez poteškoća upravljajte svim izmjenama, minimizirajući financijski rizik i maksimizirajući profit projekta pomoću aplikacije za upravljanje troškovima gradnje.

Administracija projekta

Pratite radne sate i sate korištenja opreme te osigurajte da se svi projektni resursi učinkovito koriste i ispune postavljeni zahtjevi sigurnosti i kvalitete. Pristupite, upravljajte, analizirajte i surađujte koristeći projektnu dokumentaciju s jednog, centralnog mjesta upravljanja.

Upravljanje gradnjom

Prikupite, podijelite i pregledajte podatke o tijeku gradnje u stvarnom vremenu pomoću mobilnih aplikacija kako bi kontrolirali tijek gradnje i osigurali ispunjavanje zahtjeva sigurnosti i kvalitete gradilišta. Razmjenjujte projektnu dokumentaciju i podatke te izradite izvješća o statusu gradilišta temeljena na podacima u stvarnom vremenu koristeći mobilni uređaj. Prikupite informacije i ažurirajte status projekta kako biste drugim timovima pružili dnevnu sliku o aktualnom stanju gradilišta.

icon - SYNCHRO 4D
SYNCHRO 4D

Učinkovito upravljajte građevinskim projektima, od ureda do gradilišta i nazad. SYNCHRO 4D je programsko rješenje u Cloud okruženju koje u stvarnom vremenu omogućuje unaprjeđenje procesa planiranja i izvedbe gradnje na terenu. Jedina platforma koja je interoperabilna sa svim glavnim alatima za 3D modeliranje i planiranje koji postoje na tržištu. Možete računati na SYNCHRO 4D da će podržati najsloženije građevinske projekte koji zahtijevaju kombinaciju više programskih rješenja (Bentley i treće strane) za koji svaki ima jedinstvenu ulogu u procesu isporuke projekta. Bilo da planirate proces gradnje ili pratite napredak na terenu, SYNCHRO 4D možete kvalitetno i na vrijeme isporučiti projekte. Uključuje SYNCHRO Field, Control, Perform i Cost te niz drugih alata za upravljanje.

icon - SYNCHRO Field
SYNCHRO Field

Direktno prikupite i pregledajte podatke s terena. SYNCHRO Field je mobilna aplikacija za upravljanje procesima gradnje koja omogućuje pristup, prikupljanje i spremanje aktualnih informacija o gradilištu, čak i kada ste off-line. S obrascima i procesima rada prilagođenim mobilnim uređajima, možete pronaći i pristupiti svim informacijama dokumentiranim unutar web usluge SYNCHRO Control. Koristeći geolocirane obrasce i automatizirani zapis vremenskih podataka, jednostavno pronađite podatke o projektu koji vas zanimaju. Bez obzira na to koliko je velik ili složen projekt, vi i vaš tim možete vizualizirati svaki geolocirani događaj na terenu pomoću karte ili 3D modela. U ranim fazama izgradnje možete identificirati probleme, koordinirati se s drugim ekipama, komunicirati o novim procesima ili trenutnim smjernicama na terenu i informirati projektne menadžere o dnevnom napretku u stvarnom vremenu.

icon - SYNCHRO Control
SYNCHRO Control

Upravljajte građevinskom dokumentacijom i zadacima. SYNCHRO Control je SaaS usluga u Cloud okruženju za upravljanje gradnjom koja omogućuje pristup, upravljanje, suradnju i analizu podataka s terena i ureda na jednom mjestu. Kada tim za upravljanje i nadzor gradilišta upravlja velikim i zahtjevnim projektnim zadacima, iskoristite SYNCHRO Control kako bi ste upravljanje olakšali i unaprijedili. Uz SYNCHRO Control, možete povezati terensko i uredsko osoblje u svim fazama projekta, od projektiranja do izgradnje, koristeći podatke u stvarnom vremenu. Pomoću usluge možete dobiti uvid u stvarnu situaciju provedbe projekta kako bi ste na vrijeme i utemeljno donosili kvalitetne odluke u skladu s aktualnom situacijom. Usluga uključuje mobilnu aplikaciju SYNCHRO Field.

icon - SYNCHRO Cost
SYNCHRO Cost

SYNCHRO Cost je aplikacija namijenjena za upravljanje ugovorima o gradnji, radnim nalozima i financijskim troškovima. Integrirani je dio cjelovitog portfelja SYNCHRO programskih rješenja koja omogućuje voditeljima projekta i menadžerima za kontroling uvid u financijsku stranu kako bi bolje upravljali rizicima i stvarnom financijskom situacijom projekta. Uključuje SYNCHRO Field, Control i Perform.

icon - SYNCHRO Perform
SYNCHRO Perform

Upravljajte napretkom projekata gradnje, troškovima, projektnim izvješćima i resursima, u stvarnom vremenu i na jednom mjestu. Programska rješenja SYNCHRO – od terena do ureda – povećavaju svjesnost o stvarnom stanju provedbe, predvidljivost i produktivnost projekata gradnje, od planiranja do primopredaje. Uključuje SYNCHRO Field i Control.

icon - SYNCHRO WorkSuite
SYNCHRO WorkSuite

Prodajni paket za potpuno upravljanje projektima gradnje različitih veličina i razina složenosti, uključuje SYNCHRO 4D, Control i Field, u verzijama za male, srednje i velike projekte